lördag 11 augusti 2018

MHCS Open på Berga golfbana

I dagarna tre har vi haft nöjet att få vara medarrangörer till årets upplaga av MHCS (Motor Home Club of Sweden) årliga golftävling. Här kommer ett axplock av våra bilder (kanske mest av intresse för er som var där).
I tisdags och onsdags rullade 16 husbilar in på golfbanan och i onsdags kväll började vi med en liten puttävling som fick sitt avgörande nästa kväll p g a en regnskur.

På torsdagen vaknade vi upp till en underbar dag och det vankades golfspel i en tremannascramble med lottade lag. Det blev en fin, men ganska svettig dag för alla spelare på vår golfbana, som är i ett mycket bra skick trots den torra, varma sommaren.
Här kommer lag efter lag upp på 18:e green efter väl utfört spel och många fina scorer.Avgörandet i puttningstävlingen och prisutdelning:
Segrarna i scramblenSedan fick vi en skön kväll i solen.Efter en natt med ett rejält åskväder avgjordes MHCS Open i ett mycket blåsigt väder. Trots detta försvarade Katarina Hultman sin titel från förra året med imponerande 38 poäng. Många hade bidragit till ett otroligt prisbord och alla oavsett poäng gick hem med diverse fina priser.

Segraren, flankerad av arrangörerna.


 
Vi åt sedan en kanongod italiensk buffé, som vår kock Jimmy med personal fixat till oss.


Kvällen blev en glad men kylslagen historia.


 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar