måndag 13 augusti 2018

Augustisemester

Efter att ha arbetat hela denna underbara sommar är det äntligen dags att ha ett par veckors semester. Vi har planerat att åka uppåt Härjedalen  och Jämtland, men nog kändes det lite konstigt igår när vi skulle packa husbilen och mitt i ett värmeåskväder stod och letade efter ylleunderställ, mössor och vantar i garderoberna. Andra plagg som jeans och dunjackor har också fört en tynande tillvaro längst in i skåpen.
I morse när vi vaknade visade termometern på +4 grader i Falköping så troligen kommer vi att få användning för allt vi packat in.
Vid lunch var vi klara för avfärd och dagens mål blev Mora GK, som ligger otroligt fint vid Öster Dalälven, med ställplatser precis vid älven.Solen lyste och det var alldeles vindstilla så vi tog en skön promenad in till Mora.


Det här målet har Lars nått ett flertal gånger, efter genomförda Vasalopp

När vi kom hem satte vi oss och firade in semestern med ett glas rött och lite goda ostar, allt medan kvällssolen värmde oss.


I morgon ska vi spela en golfrunda innan vi fortsätter norrut och vad vi sedan hittar på får framtiden utvisa. Flera av våra planerade aktiviteter är ganska väderberoende, men som vanligt är planer till för att ändras..... 
 

2 kommentarer:

  1. Hoppas ni får en skön semester och att både spontana och planerade aktiviteter förgyller dagarna!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar, tackar! Vädret rår man ju inte över och med husbil kan man kanske undvika de värsta ovädren. Skönt att bara få vara...

      Radera