onsdag 31 juli 2019

Barnbarnsmys på Vita Sandars CampingNär vi lämnade Savannens ställplats på fredagsförmiddagen var siktet inställt på Vita Sandars Camping strax utanför Mellerud. Den ligger precis intill Vänerns strand och nu var dotter Sandra med familj och barnbarnet Edith redan på plats där. När vi bokade den här helgen kunde vi inte drömma om att få en badhelg med så underbart väder, så det är bara att tacka och ta emot.
Vita Sandar är en camping med 260 platser för camping + ett 30-tal stugor och några villavagnar för uthyrning. Servicebyggnaderna är fräscha och välutrustat kök, tvättmaskiner mm finns att tillgå.

Naturligtvis blev det mycket bad när barnbarnen 7, 6 och 2 år får bestämma......dock fordras påfyllnad av energi i form av bl a mormors köttbullar, glass och våfflor.Med ny energi var det läge att pröva både trampbilar och äventyrsgolf.Dessutom finns ett poolområde dit man kan köpa ett dagsinträde för 40 kr om man tröttnar på Vänerns vågor.
På måndagen stämde vi träff med dotter Malin i Trollhättan och lämnade av en trött, men nöjd Edith innan vi fortsatte till Ekarnas golfbana utanför Grästorp för att avsluta vår helg med en runda. Trots en obarmhärtig värme gick spelet hyfsat bra (även om inte alla mina extraslag riktigt vill räcka till). 


Enda smolket i glädjebägaren var att något hänt med vår 12 V ström i husbilen; Än blinkade lampor, rätt som det var fungerade inte vattenpump och taksängen gick inte att få ner sista kvällen, så nu får snillen spekulera över vad som hänt innan nästa vecka då vi ska ge oss ut på rull igen... 

12 kommentarer:

 1. Så trevligt ni har det med nära o köra och dessutom toppenväder för lekno plask. Tråkigt med elen. Manfred tipsar om att kolla om pluspolen är åtdragen. Huvudsäkring på batteriet?? Säkringar finns det tydligen många ???Lycka till från Hjulhuset i Tyskland

  SvaraRadera
 2. 🤣nära. O kära ska det vara och lek o plask🤪svårt när det skumpar🤗

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja inte är det lätt att skriva i en skumpig husbil!
   Lars och en elektrikergranne slog sina kloka huvuden ihop. Nu verkar det fungera men de vet inte riktigt vad de gjort??

   Radera
  2. Hoppas det inte återkommer utan att ni får lugn o ro på nästa tripp. Vi ska nu göra paus och stanna hos Oma några dagar och se vad vi kan hjälpa henne med.

   Radera
 3. Härligt ni haft det i Vänerns vågor! Visst är vita stannar härligt... Nästa gång ni är med barnbarnen vid vänern får ni åka till Ursands camping...
  Vi är i Danmark på rull... Och har det såååå bra, första långsemestern i husbilen 😄
  Kram Eva & Magnus

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att ni fått ledigt i det fina vädret och är ute på rull. I kväll och i morgon kommer några av Lars syskon förbi ska spela syskonmästerskap i golf. Sedan åker vi uppåt Stockholm med husbilen på söndag och i slutet på månaden rullar vi mot norra Spanien.
   Husbilslivet är härligt!
   Kram till er båda B-M och Lars

   Radera
 4. Kul för barnen att det är värme med mycket bad. Hoppsan hoppas att sängen fungerar i fortsättningen annars blir det knepigt. Och det där med golf är en avdelning för sig hahaha man vet aldrig hur en runda blir Man får ändå mycket luft och motion.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Igår spelade vi årets viktigaste golftävling, nämligen Holmgången, mästerskap för syskonen Holm med respektive, här i Falköping. Det slutade med att jag vann mitt livs första tävling på 33 poäng och som pris får man äran att arrangera nästa års tävling. Men visst är detså att man aldrig vet hur en runda slutar...
   Just nu verkar all el i husbilen fungera, men vi vet inte varför?!?! Bara att hålla tummarna.

   Radera
 5. Vad gött att få rå om barnbarnen i härlig miljö. Trist med 12v dock, hoppas det löser sig snabbt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul så länge man orkar hänga med i de ungas tempo även om man får vila ett tag efter en sådan helg. Lars och en elektrikergranne slog sina kloka huvuden ihop och plötsligt funkade allt, men ingen vet varför??
   Nu är vi på rull igen och 12 V funkar! Hurra! 😃😃

   Radera
  2. Visst är det kul så länge man orkar hänga med i de ungas tempo men sen får vi ju vila. Lars och en elektrikergranne slog ihop sina kloka och nu fungerar allt, men de kan inte förklara vad felet var??? På rull är vi och 12 V funkar, Hurra!

   Radera